Pagina's

zondag 14 november 2010

CD shaker kaart

Omdat ik de laatste tijd zoveel leuke kaarten met een papieren cd hoesje langs zag komen, wilde ik dat toch ook eens proberen. Vanmiddag lekker aan de knutsel geweest, het was toch geen weer om naar buiten te gaan en de mannen keken Formule 1.

Het hoesje is bestempeld met een sneeuwsterstempeltje van Kars en Versafine inkt. Het tekstlabel is een print en cut silhouettebestandje, de kerstman is een kleurplaat die is ingekleurd met copics. De grootste bloem is gemaakt met een cuttlebugmal en tissues, die met de copic airbrush in kleur is gespoten. De kleinere bloemen komen bij Wild Orchid Kraft vandaan, ze hadden een ander hart, maar dat vond ik niet zo mooi hierbij, dus heb het er uit gesloopt en vervangen door een ponsje van Nellie Snellen en een hotfix steentje. De takjes zijn ook een silhouettebestandje en de kleine sneeuwsterretjes die in het hoesje zitten zijn geponst.

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart en de kleuren passen zo chique bij elkaar.
    Groetjes, Allet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zus lekker he zo'n dagje. Ik heb de hele dag op zolder gezeten moest nog wat proefborduren en heb mijn bureau opgeruimd.

    Je bent aardig bezig geweest zijn leuke kaarten geworden.

    Groetjes Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen