Pagina's

donderdag 10 maart 2011

De laatste kaarten

Ben een paar dagen ziek geweest en daardoor niet aan showen toegekomen. Deze kaarten heb ik de afgelopen tijd nog gemaakt.

Hierbij eindelijk eens mijn naaimachine gebruikt. Het papier is uit een blokje dat ze onlangs bij het Kruidvat verkochten. De digi is van Bugaboo.

Deze stempels komen uit een setje van het Kruidvat, de bloemen zijn van stof gemaakt met een Crealies mal. De blaadjes zijn ook van Crealies, de hoekjes een Double Do mal en de cirkel achter de tekststempel is met een Nellie Snellen mal. Ze kunnen allemaal door de Bigshot, dat is echt superhandig. Papier is van de Action.


Ook deze stempel komt uit een Kruidvat setje, ze waren echt heel leuk deze keer vind ik. Het papier is weer uit de oude vintagelijn van de Action. De tekst heb ik zelf gemaakt in Word en uitgeponst, met de silhouette het rondje erachter gemaakt. De bloemetjes zijn gemaakt met een Tim Holtz mal en de blaadjes zijn geponst en door de ribbelaar gehaald. De border is gemaakt met de Martha Stewart doily lace pons. Het hartje van het bloemetje heb ik met een witte perlenpen gemaakt, toen dit nog nat was heb ik er wat heel fijne glitter op gestrooid.

1 opmerking:

  1. Je bent lekker bezig geweest, ze zijn allemaal leuk.

    groetjes Sigrid

    BeantwoordenVerwijderen