Pagina's

zondag 25 september 2011

Weekuitdagingen

Bij 3 verschillende yahoo groepen is er een weekuitdaging. Deze week heb ik ze alledrie gemaakt en dit is het resultaat.

Een stempel uit een setje van de Action van vorig jaar, het "geruite" achtergrondpapier komt daar ook vandaan en het papier met de blaadjes erop had ik al jaren liggen. Het "kanten" randje en de swirls met de silhouette gesneden en de tekst gestempeld met Vivid Coffee Bean inkt. Het glimbloemetje komt ook bij de Action vandaan, daar hadden ze leuke setjes met plaksteentjes laatst. De oranje bloem komt uit mijn voorraad en de bruine is geponst. Linksbovenin zitten nog wat hotfix steentjes.

Van dit papier weet ik helaas de herkomst niet omdat ik het gekregen heb, de afbeelding is een Penny Black en de tekst is gestempeld met Vivid Brick. De bloem komt volgens mij van de Action of misschien Xenos. Het randje met de swirls is gesneden met de silhouette en daarna door de Bigshot gehaald met de swiss dots folder van Cuttlebug. Heb een swirl van het randje losgemaakt in de software en die wat groter uitgesneden voor onder de bloem.

Deze stempel komt volgens mij uit een Kruidvat setje van vorig jaar, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Heb mijn stempels anders opgeruimd nu en niet van alles de herkomst erbij gezet. Heb de hoed en bezem van een beetje Aleene's Glitter Snow voorzien. Het achtergrondpapier komt bij het Kruidvat vandaan (van vorig jaar) en het strookje papier is van Smirk. Het lintje is van Avec. De sneeuwsterretjes zijn geponst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten