Pagina's

woensdag 16 november 2011

Nog wat kaartjes

Deze kaartjes hebben inmiddels alledrie hun bestemming bereikt en kunnen dus hier ook geshowd worden.

Dit is een kaartje in 10 x 10 formaat, afbeelding is van Bildmalarna ingekleurd met Copics natuurlijk. Het designpapier is uit een Sizzix blokje, de takjes zijn gemaakt met een Joy mal. De gele achtergrond is door de ouderwetse ribbelmaker gehaald en het scalloprandje is gemaakt met een Fiskars randpons. Het bloemetje heb ik ooit van iemand gekregen.

Deze kaart is gemaakt voor een scrapopdracht, de sketch werd gegeven. De afbeelding is van Sliekje, die maakt echt zulke leuke plaatjes. Voor het inkleuren weer Copics gebruikt. Het papier komt uit een blokje van de Action met vouwblaadjes, deze hebben aan de achterkant een uni kleur. Erg makkelijk want zo heb je ook een bijpassende egale kleur voor je dsp. De bloem heb ik gemaakt naar een snijbestand van Penny Duncan, zij heeft veel mooie snijbestanden op haar site staan en heeft er ook instructiefilmpjes bij. Echt super! Alleen voor het hart van de bloem heb ik een ponsje gebruikt. 2 doorzichtige knoopjes waar ik wat effen dsp achter heb geplakt en een stukje organzalint maken het geheel af.


Deze laatste kaart heb ik gisteravond gemaakt voor de verjaardag van mijn oudste zoon. De sketch is voor een weekopdracht bij de Kaartenvriendinnen. De afbeelding is wederom van Sliekje en weer met Copics ingekleurd. Het papier komt uit blokjes van de Action, het scalloprandje en de sterren zijn gesneden met de silhouette. De tekst is gestempeld met Versafine inkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten