Pagina's

zaterdag 4 augustus 2012

Daar ben ik weer

Door verschillende oorzaken ben ik er de laatste tijd niet aan toegekomen hier iets te showen. Heb ook niet heel veel gemaakt, maar toch nog wel iets.
Met papiertjes van de Action, een afbeelding van Penny Black ingekleurd met potloden deze keer. Een zelfgehaakte bloem, wat vlindertjes met een Nellie Snellen pons, een tekststempels, lintje en charm deze kaart gemaakt.
Dit geboortekaartje heb ik in opdracht gemaakt. Papier is van My Minds Eye en het patroon komt uit de silhouetteshop.
Dit kaartje voor een uitdaging waarbij het thema zomers was gemaakt. Alles gesneden met de Cougar en de bloemen uit de voorraadpot. Papier is uit een Actionblok. Bij de volgende 3 kaarten zijn de achtergronden allemaal gemaakt met ecoline, vind het erg leuk om daarmee te spelen en te kijken wat het resultaat wordt.
Bij deze vond ik het resultaat wat tegenvallen, heb het toen in strookjes gesneden en ermee gevlochten, tekststempel erbij uit ik meen een van de Art Specially Event lappen van dit jaar, de blauwe kaart is ook nog met Versamark bestempeld met bloemen maar dat zie je helaas niet op de foto.
Dit kaartje is 10 x 10 cm groot, de stempels komen ook van het Art Specially Event en de tekst is van het Stempelatelier, van de sheet Geloof in jezelf.
Dit is een heel klein kaartje, had een vel aquarelpapier in verschillende stukken gesneden en dit bleef over. Met verschillende kleuren blauwe ecoline en wat wit deze achtergrond gemaakt. De stempels komen uit verschillende setjes, met wit potlood wat accenten aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten