Pagina's

vrijdag 2 januari 2015

Nieuwe Nederlandstalige stempelset van Stampin'Up!

Bij de Creatieve Harten, het Stampin'Up! team waar ik bij hoor, hadden we vorige maand een SOL. Daarbij hebben we een leuke cadeaukaart gemaakt met een gewone enveloppe. Ik maak bij dat soort evenementen vaak eerst een kladversie en werk het concept dan later nog een keer in het echt uit. De kladversie is dit keer in de prullenbak belandt, maar met mijn 2e uitwerking ben ik wel erg tevreden.


Ik heb hiervoor een stempelset gebruikt uit de nieuwe voorjaarscatalogus. In de catalogus staat hij in het Engels, maar .......... hij is er ook in het Nederlands. Het is echt een leuke set om kaarten te maken waarmee je geld of een cadeaukaart kan geven. Die cadeaukaarten kan je tegenwoordig bijna overal kopen en voor van alles en nog wat. Maar zo kaal zijn ze toch een beetje saai, dus wat is er leuker dan er zelf een nieuwe "verpakking" omheen maken.

Vanaf 6 januari a.s. is deze leuke stempelset te koop. Ik zal dan ook linkjes naar de flyer voor deze set en de nieuwe catalogi hier op mijn blog zetten (eerder mag nog niet helaas).

Wil je toch nog iets hebben uit de wintercatalogus, bestel dat dan uiterlijk morgen bij me. Het kan nu nog voor je spijt krijgt!

1 opmerking:

  1. Wauw, wat een super gave kaart heb je gemaakt!!! Echt heel erg leuk!!!

    Groetjes Suus

    BeantwoordenVerwijderen