Pagina's

donderdag 26 maart 2015

SU-per Challenges

Op het SU-per Challenges blog zag ik vandaag een leuke sketch. Omdat ik toch nog een kaart moest maken voor de verjaardag van mijn man morgen (altijd op het laatste moment, herken je dat?) ben ik ermee aan de slag gegaan.



Ik heb papier gebruikt uit het leuke blokje ALL Abloom Designers Series Paper Stack. Die blokjes zijn erg leuk om te gebruiken voor het maken van kaarten, maar je kan ze ook voor andere dingen gebruiken natuurlijk. Ik heb er bijvoorbeeld laatst mijn eerste scrapbook layout ooit mee gemaakt. 

De stempels die ik gebruikt heb komen uit de SAB set Big Day. Ik heb ze gestempeld met Stazon en ingekleurd met de Stampin'Write Markers. Alle artikelen die ik heb gebruikt, vind je onderaan dit bericht terug.

Je kan nog tot dinsdag 31 maart gebruik maken van die SUper actie van Stampin'Up! Voor iedere 60 euro die je besteedt mag je dan een gratis artikel uit de SAB collectie uitkiezen. Gratis artikelen wie wil dat nou niet. Wil je nog van deze actie gebruik maken, doe dat dan snel. Je kan rechtstreeks in de online shop kopen door rechtsbovenaan op het winkelwagentje te klikken, je kan dan helaas alleen met een creditcard betalen. Heb je die niet dan kan je me ook je bestelling doormailen. Doe dat dan wel uiterlijk zondagavond, zodat er nog tijd genoeg is om e.e.a. te regelen.

Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen:

  1. Heel toffe kaart, kwam toevallig op je blog terecht. Ik zeker nog eens een kijkje nemen.
    Groetjes
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je complimentje Ilse, leuk dat je een berichtje hebt achter gelaten.
      Groetjes,
      Gonne

      Verwijderen
  2. Hoi Gonne, wat een leuk kaartje heb je gemaakt voor de challenge. Dankjewel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, die stempel kan heel goed als "mannen" kaart. Leuk gedaan. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per Challenges.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg mooi geworden! Prachtige mannenkaart, die vind ik altijd erg lastig! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen