Pagina's

maandag 20 april 2015

Belangrijk nieuws!

Morgen verschijnt de zogenoemde Retirementlijst. Hierop staan alle producten vermeld die niet meegaan naar de nieuwe catalogus die op 2 juni a.s. verschijnt.

Kijk dus vandaag nog even of er nog iets in de Jaarcatalogus of in de Seizoenscatalogus staat dat je echt nog heel graag wil hebben. Je kan dan morgen in één oogopslag zien of dit artikel straks nog verkrijgbaar is. Voor de artikelen op de Retirementlijst geldt op=op. Wel worden ze vaak met korting aangeboden.

De In Colors van 2013-2015 gaan er sowieso uit, dus heb je een inkpad of marker in één van die kleuren en nog geen navulling, bestel die dan snel.

Hier vind je de lijst zoals die op dit moment geldt. In een apart bericht staat telkens de nieuwste versie.

Wil je iets bestellen van die lijst, kan je me mailen. Ik ben morgen overdag bijna de hele dag thuis, moet alleen aan het begin van de middag naar de tandarts :-(.

Rechtstreeks via de webshop bestellen kan natuurlijk ook altijd. Je ziet dan zelf gelijk of het artikel van je keuze nog beschikbaar is. Helaas kan je via de webshop alleen maar met een creditcard betalen.

De verzendkosten van Stampin'Up! bedragen altijd € 5,95 ongeacht wat je bestelt. Bij een verzamelbestelling via de mail kunnen deze kosten lager zijn, hoger worden ze nooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten