Pagina's

donderdag 17 september 2015

Showtime

Zaterdag j.l. hadden wij de ontmoetingsdag van de Kaartenmakers, altijd een gezellige en creatieve dag. We hebben met elkaar een vijftal projectjes gemaakt waarvan ik er hier een paar wil laten zien.


Met de zeer populaire (maar helaas retired) dictionary stempel de voorkant van het boekje bestempeld met Soft Suede inkt, een bloem gestempeld met Watermelon Wonder en met de bijpassende pons uitgeponst. Wat zilverdraad erachter maakt een SUpersnel aardigheidje voor veel gelegenheden.


Deze kaart is gemaakt naar een idee van Sam van Pootles. Hij is hier uitgevoerd in Mint Macaron, wat zijn alle materialen van Stampin'Up! toch mooi bijpassend van kleur hè. Dat is ook de reden waarom ik zoveel van SU hou, je hoeft nooit lang te zoeken naar bijpassend papier en embellishments. 


De laatste kaart die ik jullie wil laten zien, is gemaakt naar aanleiding van deze kaart van Julie Davison. Ik heb hem gemaakt in Delightful Dijon, een andere In Color 2015-2017.


De gebruikte stempelset is Watercolor Wings. Ik vind het idee van de losvliegende vlinder erg leuk!

A.s. zaterdag is er weer een bloghop van de Creatieve Harten, dat is het team van alle downlines van Caroline van der Straaten. Kom je dan ook weer even langs?

2 opmerkingen: