Pagina's

woensdag 9 december 2009

Kleurplaten

Ik heb dit weekend een aantal kaarten gemaakt waarbij ik in plaats van een stempelafdrukje een geprinte kleurplaat heb gebruikt. Helaas zijn alle kleuren wat minder fel geworden door de scanner.

Bij deze kaart is de kleurplaat ingekleurd met aquarelpotloden en de witte delen van de muts bewerkt met een lijmpen en glitter. De bloemen en de scalloped ovaal zijn gesneden met de silhouette en de takjes gemaakt met een McGill pons. De kleurplaat is geprint via de KNK Studio GE software en daar ook mee uitgesneden, met de print en cut mogelijkheid.

Bij dit kaartje heb ik weer mijn aquarelpotloden gebruikt, nu is echter de witte rand aan de sok bewerkt met stickles frosted lace en daarmee zijn ook de stippen in de hoeken van het matje achter de afbeelding gemaakt. De bloem is, net als de afbeelding, gesneden met de silhouette.

Bij dit kaartje heb ik gekleurd met markers, dat ga ik toch ook wel steeds leuker vinden. De bloem is weer gesneden met de silhouette, net als het randje om het plaatje en het plaatje zelf. Het witte randje is met de Martha Stewart pons doily lace gemaakt en de blaadjes met een nieuwe pons die ik zaterdag bij pipoos heb gekocht. Het bradje in het hartje van de bloem heb ik ook met een marker gekleurd, het was eigenlijk wit.

Bij deze kaart is alleen het plaatje met de silhouette gesneden, voor het randje weer de doily lace pons gebruikt. Het plaatje is ingekleurd met aquarelpotloden en de witte delen weer van glitter voorzien.

Al het gebruikte papier is uit het Chirstmas Wishes stack van DCWV

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt.
  Groetjs Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaartjes Gonne!

  Groetjes karin (KV)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt hele mooie kaarten gemaakt.

  groetjes Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie kaartjes, Gonne !

  Aleide

  BeantwoordenVerwijderen