Pagina's

maandag 9 mei 2011

Nieuwe kaarten

Ik ben een verschrikkelijk ontrouwe blogger de laatste tijd, maar heb nu eindelijk even tijd om wat kaarten te laten zien die ik de laatste tijd heb gemaakt. De beschrijvingen zijn dus weer erg summier.

Afbeelding en tekst zijn van Melon Headz, papier uit een blokje van het Kruidvat, de scallops zijn gemaakt met een kleine cirkelpons.

Afbeelding ook van Melon Headz, tekst is ook een digi maar weet niet meer van wie. Scallop randen Martha Stewart pons doily lace, bloem gemaakt met cirkels en de blaadjes met de poinsette stans van Marianne Design. Het papier is van Marij Rahder.

Papier en wit plaklintje van de Action, afbeelding is van Whimsie Doodle ingekleurd met Copics natuurlijk. Tekst van Raindrop Echo Designs. De scrolls zijn gesneden met de silhouette, de embossingplaat is van Sizzix. De bloemen weer gemaakt met cirkels en ook met een Action papiertje. De takjes zijn met een McGill pons gemaakt.

Papier weer allemaal Action, embossingfolder Swissdots van Cuttlebug. De bloemen, het haasje, gras, de zon en de tekst allemaal gesneden met de silhouette.
Afbeelding een digistamp, ingekleurd met Copics, papier van Action en Sizzix. Bloemetjes geponst, verder weer de McGill takjespons, de Martha Stewart Doily lace pons en de Swissdots embossingfolder gebruikt.

Zo nu ben ik weer een beetje bij, behalve dan de kaartjes die nog onderweg zijn. Die hoop ik te kunnen showen zodra ze zijn aangekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten