Pagina's

vrijdag 13 mei 2011

Opdrachten mei

Deze kaarten waren allemaal voor 2 groepen waar ik lid van ben. Ze zijn inmiddels allevier op hun bestemming aangekomen dus kan ik ze hier ook laten zien.

De eerste 2 zijn in 10 x 10 cm formaat:

Het papier komt uit een Sizzix blokje dat maar niet op wil, de stempel is uit een Kruidvatsetje en is ingekleurd met Copic Markers. De ovalen zijn gesneden met de silhouette en de kleine bloemetjes zijn geponst en van een hotfixhartje voorzien.

Dit afdrukje heb ik gekregen, weet helaas niet meer van wie. Ingekleurd met Copics natuurlijk, de tekst is een Crealies stempeltje. Het bloemetje en de blaadjes zijn geponst, de cirkel met de cirkelsnijder gemaakt en de achtergrondcirkel met de silhouette gesneden. Het papier is uit een Actionblokje.

Ook hier is het achtergrondpapier uit een Actionblokje. De blaadjes op de grote cirkel zijn met een Hero Arts stempelsetje gemaakt, ze zijn gestempeld met Versafine Vintage Sepia en daarmee is de cirkel ook gesponst. De kleinere doilycirkel, de labels en de strikjes zijn allemaal met de silhouette gesneden. De bloem is gemaakt van koffiefilters met een Crealies stans. De tekst is ook van Hero Arts.


Deze achtergrond is gesneden met de silhouette weer uit een Actionpapiertje. Dit was een papiertje dat ik niet zo heel geweldig vond, maar zo geeft het wel een leuk effect vind ik. Het roze papier is eigenlijk een enveloppe uit een setje met kaarten. Omdat ik ook al een kaart versneden had, kon de enveloppe ook wel vond ik. Het afdrukje is weer een krijgertje, omdat ik niet wist waarmee het gestempeld was heb ik hem heel voorzichtig met Copics ingekleurd. De rand is gemaakt met mijn favoriete doily lace pons van Martha Stewart, eromheen een draadje haakgaren gestrikt. Een klein labeltje gemaakt met een cuttlebugstansje en daar een Hero Arts tekstje en vlindertje op gestempeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten