Pagina's

dinsdag 11 oktober 2011

Van alles en nog wat

Ik loop een beetje achter met het plaatsen van kaarten op mijn blog, dus in deze post even een paar kaarten tegelijk. Straks volgen nog meer kaarten.

Dit kaartje is gemaakt naar aanleiding van een opdracht bij de kaartenvriendinnen, heb hem uitgevoerd in 10 x 10 formaat zodat hij gebruikt kon worden voor een opdracht bij een andere groep. Het papier is uit een Action blok en de gebruikte stempel is van Stampendous, ingekleurd met Vivid inkt deze keer. De "vlaggetjes" heb ik met de silhouette gesneden en de stiksteekjes zijn nep. Gaatjes geprikt en een lijntje getrokken met een fineliner.

Deze kaart is ook weer gemaakt naar aanleiding van een lay-out. Het papier en de stempel zijn van Smirk, ingekleurd met Copic Markers. De vlaggetjes en de labels en achtergronden zijn allemaal met de silhouette gesneden, net als de teksten.

Deze "kaart" is gemaakt van een wc-rolletje, het papier is weer van Smirk, de sneeuwster is gesneden met de silhouette. De stempels op het label zijn volgens mij van het Kruidvat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten