Pagina's

zaterdag 3 december 2011

Een heleboel kaartjes

Omdat ik door verschillende redenen al een tijdje niets heb gepost nu in een keer een heleboel kaartjes. De volgorde klopt niet helemaal, maar ook dat moeten jullie me maar vergeven. Door de vele kaartjes ook een beknopte omschrijving deze keer.
Papier uit een blokje van het Kruidvat van vorig jaar. Afdrukje van Magnolia ingekleurd met Copics. Bloemetje van vloeipapier met Marianne Design stansje, takjes van Crealies. Het randje is gemaakt met de doily lace pons van Martha Stewart.

Papier van Sizzix, stempeltje van Marianne Design. Swirl achter bloem van Crealies, bloem deels uit voorraad en deels geponst, zie nu dat ik het hartje vergeten ben dus dat moet er nog op.

Stempeltje volgens mij van Action, papier weer Sizzix. Bloemen Crealies en ponsjes. De donkerblauwe bloem is van hout en meen ik ooit bij Zeeman vandaan. Cirkeltje achter tekst Cuttlebug. Tekst gemaakt in Word en met cirkelpons uitgeponst.

Borduurpatroontje uit een Hobbyjournaal geloof ik en een uitdruk 3d plaatje bij Boekenvoordeel vandaan.

Papier Kruidvat, stempel denk ik ook of Action. Tekststempeltje Crealies. Gouden lintje ook Action.

Papier weer Kruidvat, afdruk Magnolia. Bloem Marianne Design, blaadjes Crealies. De tekst is gestempeld met Versamark en wit embossingpoeder.

Deze kaart heb ik gemaakt van een kleurplaat. Heb daar zelf een snijbestand van gemaakt en dit met de Silhouette uitgesneden.

Papier weer Sizzix (die blokjes willen maar niet op), de stempel is van Inkadinkado gestempeld met Versafine Vintage Sepia net als de tekst en de hoekjes. De swirl is gesneden met de Silhouette en de bloemetjes zijn van Wild Orchid.

Van de restjes papier dit 10 x 10 kaartje gemaakt. De stempeltjes zijn van Kars, gestempeld met Versafine Vintage Sepia en heel voorzichtig ingekleurd met Copics. Het tekstrondje is geponst en erachter zit een Cuttlebug stansje. Het scalloprandje is met een Fiskars pons gemaakt.

En als laatste een receptenkaart met als thema Italiaans. Alles is hier met de Silhouette gesneden/geschreven. Het papier is van de Action.

3 opmerkingen:

 1. Zo te zien ben je de laatste tijd lekker bezig geweest. Zijn leuke kaartje.

  Groetjes Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for visiting my blog and leaving a comment, Gonne! So glad you're enjoying playing with your new Cougar. I shall get to mine after Christmas, never fear! My hubby has printed out the manual for me and it's my official bedtime reading for the foreseeable future!

  Shoshi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is de eerste keer dat ik "Een heleboel kaartjes" open en
  ik ben prettig verrast door de correlatie welke het
  stukje bezit ten aanzien van kleurplaten in kleuren.
  Here is my page ... Hans Bah @ www.kleurplatenhuis.nl

  BeantwoordenVerwijderen