Pagina's

zondag 18 maart 2012

Feestweekend

Bij de kaartenmakers vieren we dit weekend het 3-jarig bestaan, dit gaat gepaard met veel opdrachten. Deze dingen heb ik dit weekend (vanaf vrijdag) gemaakt.
Het papier is van Basic Grey Hopscotch, de afdruk van Bildmalarna ingekleurd met Copic Markers. Randjes en cirkel gesneden met de Cougar, lintje en bloemetjes uit de voorraad maken het geheel af.

Dit papier komt uit een blokje van Boekenvoordeel dat we gekregen hebben op de Kreadoe, het cardstock komt bij Doe a Ding vandaan. De randpons is van Martha Stewart, geleend van Anneloes. Het afdrukje is voor de verandering eens ingekleurd met kleurpotloden.

Ook dit papier komt uit een Boekenvoordeelboekje (we waren met z'n drie├źn en hebben de boekjes verdeeld). Het afdrukje is een digi en ook deze is weer met kleurpotloden ingekleurd. De tekststempel heb ik gekregen, uitgeponst net als de paarse cirkel en met een cuttlebugmalletje een scallopcirkeltje erachter gemaakt. De Sending You tekst met mat is weer met de Cougar gesneden en zelf ontworpen. De blaadjes zijn van Crealies en de bloem heb ik uit de potjes hier bij elkaar gezocht en met een bradje vastgemaakt.

En deze heb ik vandaag gemaakt, had de sketch al eens eerder gemaakt (zie hier), maar vond het toch leuker om hem opnieuw te maken. Het papier komt uit een Action blokje, de afdruk is met een cirkelsnijder deels uitgesneden en de beentjes zijn daarna met de hand met een mesje uitgesneden. De scallopcirkel en achtergrond van het tekstje zijn weer met de Cougar gesneden. De scalloprandjes heb ik geponst met een Fiskars pons. De bloemetjes zijn deels geponst en deels van een uit elkaar geplukte tak van de Wibra met als hartje een hotfixsteentje. De swirls zijn weer met een Crealiesmal gemaakt. De tekst had ik gekregen en heb ik net even kleiner dan de mat uitgeknipt.

1 opmerking: