Pagina's

zaterdag 12 mei 2012

10 x 10 kaartjes

Drie kaartjes in het formaat 10 x 10 cm. Het blijft een leuke maatje om te maken.
Bij dit kaartje is al het snijwerk gedaan met de Cougar, de tekststempel is van Hero Arts, de swirls weet ik helaas niet. Alles gestempeld met Versafine Vintage photo. Het papier is uit een vintageblokje van de Action.
De opdracht voor dit kaartje was dat het Hollands moest zijn. De stempel van dit meisje is uit de Art Speciallyset van 2010, de kleine stempeltjes komen ofwel ook uit die set of een ander setje waar ik de herkomst niet meer van weet. Heb ze allemaal bij elkaar opgeborgen namelijk. Het meisje is ingekleurd met mijn Copic markers. Het randje is gemaakt met de doily lace pons van Martha Stewart. Het papier komt bij Boekenvoordeel vandaan.
Bij dit kaartje is de achtergrond gemaakt door Vivid inkt op een craftsheet te "stempelen", hier water op gespoten en dat opgenomen met een correspondentiekaartje. Na het drogen heb ik er een achtergrondstempel op afgedrukt met Versamark en deze met clear embossingpoeder bewerkt. Daaroverheen met donkerblauwe Vivid inkt de boot, tekst en hartjes gestempeld. De boot en tekst zijn van de Art Specially sheets van dit jaar, de hartjes komen van een clearsetje van.... Het geheel van een blauw matje voorzien en op een wit kaartje geplakt. Gelukkig heeft de ontvangster en een goed kiekje van gemaakt, want mijn foto bleek nadat ik de kaart al verstuurd had helaas was vaag.

1 opmerking: