Pagina's

vrijdag 4 mei 2012

Verjaardagskaarten

Van de week deze verjaardagskaarten gemaakt. Ze zijn bijna allemaal als ontvangen gemeld inmiddels, dus laat ik ze hier ook zien.
Dit moest een jongenskaart worden, dus een beetje stoere kleuren gebruikt en geen bloemen. De afbeelding en tekst zijn van bugaboo stamps. Het papier is een mix van Kruidvat en Action. Wat glimmersterren maken het geheel compleet. De scalloprand is gemaakt met een Fiskarspons.
Deze afbeelding had ik nog liggen, volgens mij een paar jaar geleden van Nicole gekregen tijdens een inkleurworkshopje bij haar thuis. Een aanrader overigens :-), heb er veel opgestoken. Het papier komt uit blokjes van de Action, de scallopmat en het randje zijn gemaakt met de Cougar. De bloem is een mix van een kant en klaar roosje en een paar bloemen van een tak van de Wibra die ik uit elkaar heb gesloopt. De blaadjes zijn geponst en met een embossingpen van nerven voorzien. Het tekststempeltje is van Crealies, heb het met een cirkelpons geponst en een klein geponst bloemetje in het midden geplakt.
Ook hier papier van de Action gebruikt, de hoekjes, labels en randjes met de Cougar gesneden. Het afdrukje is van Magnolia, ingekleurd met Copic Markers. Het taartkleedje komt ook weer bij de Action vandaan. De vlindertjes zijn geponst met een Nellie Snellen pons en geƫmbossed met de andere "pons" uit het setje.
Dit kaartje is om het hekje heengebouwd :-). Had het hekje van de week al uitgesneden voor een andere kaart, maar daar was hij toch te klein voor. Maar ja weggooien is niet mijn sterkste kant. Bij dit afdrukje paste het wel, label erbij gemaakt met de Cougar en tekst erop geprint vanuit Word. Een kant en klaar vlindertje en een papiertje van de Action maken het geheel af.

1 opmerking:

  1. I just love to come here and see what you have done. I've been so busy for a while but sure am glad I stopped by today. I needed some wonderful inspiration and you sure do give me this. Thanks for sharing your creative ideas.

    BeantwoordenVerwijderen