Pagina's

woensdag 17 april 2013

Weekendje knutselen

Vorig weekend ben ik gezellig met mijn zusje en 2 hobbyvriendinnen een weekendje weg geweest. We hadden een huisje gehuurd in de buurt van Zeist, waar dat weekend het Art Specially Event plaats vond.

Voor de andere 3 dames had ik deze chocoladeliften gemaakt (zie mijn post van maandag 15-4-2013). Dit is poging 2 en al iets beter dan poging 1.
Het gebruikte papier is van de Action, de tags zijn gemaakt met een Cuttlebugmal. Alle gebruikte stempels zijn SU, de bloemen zijn geponst en de vlinders zijn ook van SU.
Tijdens het weekend heb ik eigenlijk  niet zo heel veel gemaakt, buiten de workshops op het Event na dan. Die moet ik echter nog op de foto zetten, dus daar moeten jullie nog even op wachten. Wel heb ik deze kaart gemaakt voor een opdracht bij de Kaartenmakers.

Papier komt uit voorraad, de bloemen zijn gemaakt met een Crealiesmal en een ponsje. Het label is met de hand gesneden en het rondje gemaakt met 2 ponsen. De stempels zijn allebei van SU, die met de olifant heb ik geleend en de hello stempel komt uit de set Pretty Petites.

1 opmerking: