Pagina's

woensdag 9 april 2014

Even inhalen

Nog even snel een berichtje met mijn creaties van de laatste weken, het wil maar niet lukken om alles gelijk op mijn blog te plaatsen. Maar ik maak echt wel iets hoor.
Deze kaart heb ik gemaakt voor een ruil op de ontmoetingsdag van de Kaartenmakers. Het model is al eerder langs gekomen, heb hem nu weer net even anders gemaakt.

Dit is het resultaat van een weekopdracht bij de Kaartenmakers, de sketch was gegeven. Heb er als versiering nog wat lovertjes op geplakt die nog ergens onder in een la lagen, geeft toch wel een leuk effect. Papier is van Echo Park, ik word hier altijd vrolijk van.

Ik zag ergens het idee van dit vogelhuisje en vond het zo grappig, dat ik het gelijk heb gebruikt op deze verjaardagskaart. De stempels en ponsen zijn van SU, het frame is met de Cougar gesneden.

Deze kaart was voor een Paasketting bij de Kaartenmakers, het kuikentje is een bestand van My Scrap Chick uitgesneden met de Cougar net als het frame en de tekst overigens. Het is een enkele kaart met daaroverheen een dubbele banner (idee dat ik ergens op Pinterest langs zag komen). Je kan op een kleinere banner onder deze banner je tekst schrijven.
Een 10 x 10 kaartje, zo'n lekker formaatje om even snel een kaartje te maken. Hetzelfde frame als op een kaart hierboven maar dan een stuk kleiner. Restje papier van een van de andere kaarten. Ponsen van SU, bloemenstempel ook, tekst van Hero Arts.
Een kaart met weer een hoog SU gehalte, alleen het gebruikte papier en de embossingfolder niet, maar alle stempels, inkt en ponsen wel. Het thema was vlinders, is het te zien?
Ook weer een 10x10 kaartje met wat restjes gemaakt. Er lagen nog wat uitgeponste bloemen van SU op mijn bureau en met een bannertje met tekst van Hero Arts en wat lovertjes had ik een snel kaartje klaar.  
En ook dit kaartje is ontstaan uit wat restjes, gewoon een beetje schuiven met onderdelen en een stukje lint en een touwtje en voila. 
En als laatste nog een tag, had een tekststempeltje van iemand gekregen en dat meost even uitgeprobeerd worden, vond het wel leuk zo die ronde tekst boven dat kleine scalloped cirkeltje. En wat geeft dat prikken toch altijd net even dat kleine beetje extra hè. En zonder vlindertje is het net neit af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten