Pagina's

zaterdag 16 juli 2011

Een productief weekje

Deze week heb ik deze kaarten gemaakt, bijna allemaal met afdrukjes die al tijden op mijn werktafel liggen. Alleen de eerste niet:

Afdrukje van Cuddly Buddly, achtergrondcirkel weer met de silhouette gesneden, hoekjes van double do mal. Bloem ook gesneden met de silhouette en bewerkt met copics en airbrush. Blaadjes zijn geponst en door de ribbelmaker gehaald. Achtergrondpapier is van Sizzix. Ook dit is weer een 10 x 10 cm groot kaartje.

Ook hier weer papier van Sizzix gebruikt, afdrukje ingekleurd met Copics, zelfde bloem als bij vorige kaartje ook nu weer met de airbrush gekleurd (bloemen zijn gemaakt van wit printerpapier). Takjes van Crealies en weer dezelfde achtergrondcirkel met de silhoeutte gesneden. De groene achtergrond is nog met de swiss dot embossingfolder bewerkt.

Ook her weer met Copics gekleurd, randje met de doily lace pons van Martha Stewart gemaakt, tekst gestempeld met Versafine inkt imperial purple. Tekststempel van Marianne Design.

Deze afdruk is ingekleurd met Vivid inkt en een Papermania Watercolour Blenderpen. De tekst is ook gestempeld met Vivid inkt in de kleur Fuchsia. De bloem is gemaakt met een crealiesmal en de blaadjes ook. Het scalloprandje is gemaakt met een Fiskars pons.

Deze afbeelding is ook ingekleurd met die blenderpen, had alleen per ongeluk de Versafine inkt gepakt ipv de Vivid, dat werkt dus niet, nu is mijn punt paars. De scallopcirkel is met een Nestabilitie gemaakt, de onderste rand met een Fiskars pons, het hoekje met een figuurschaar, gestempeld met Versafine imperial purple. De tekst, uit een Action setje, is met Versamagic gestempeld en met wit embossingpoeder bewerkt.

Als laatste nog een kaartje dat volgens mij ook wel voor een man kan, vandaar de sterren ipv bloemen. Randje weer met de doily laceponst, gekleurd met copics. De sterren gesneden met de silhouette en met stickles bewerkt.

2 opmerkingen:

 1. Wat een productie Gonne en wat een prachtige exemplaren. Leuk om eens op je Blog rond te kijken.
  Ik neem daar nooit zo de tijd voor :-)
  Groetjes, Allet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zus had je tijd over. LOL
  Mooie kaarten heb je gemaakt.

  Groetjes je kleine zusjs

  BeantwoordenVerwijderen