Pagina's

zaterdag 16 juli 2011

Van alles

Tussen allerlei andere bezigheden in de laatste weken wel wat kaartjes gemaakt, maar ze hier nog niet kunnen laten zien. Hier volgen er een aantal van voorgaande weken:
Dit is een kaartje in 10 x 10 formaat, cirkels en hoekjes gesneden met de silhouette. Alleen de cirkel uit het bloemenpapier met de cirkelsnijder gesneden. Stempeltje uit een nieuw setje bij Pipoos vandaan.

Ik heb me voorgenomen mijn papiervoorraad eens te gaan opmaken, dus ook hier weer hetzelfde papier gebruikt, doily lace pons gebruikt voor de rand. Stempel ingekleurd met copics, de bloem is opgebouwd uit een lila bloem uit voorraad, een wit deel van een nellie snellen mal en een geponst bloemetje. Afgemaakt met een hartjes mal. De tekststempel komt ook weer uit het pipoos setje, er horen bijpassende ponsen bij. De takjes achter de bloem met een crealiesmal gemaakt.
Deze kaart is gemaakt n.a.v. een opdracht waarbij de sketch werd aangeleverd. Ingekleurd met copics, de hoekjes zijn met een double do malletje gemaakt, de bloemetjes geponst en het randje is een crealiesmal.

Ook hier weer gekleurd met copics, de bloemetjes, takjes en libelles geponst. De tekst gestempeld met Versafine inkt en een randje geponst met een Fiskars pons.

En zowaar ook weer aan het borduren geslagen, de achtergrondcirkel is gesneden met de silhouette en het plaatje is een uitdruk 3-d plaatje.

1 opmerking:

  1. Zelfs een geborduurde kaart, aangestoken door het virus door je kleine zusje. Hij is wel leuk geworden, zo ook de andere kaarten.


    Liefs je zusje

    BeantwoordenVerwijderen