Pagina's

maandag 28 mei 2012

Weekopdracht en verjaardagskaarten

Bij deze kaart heb ik 2 opdrachten gecombineerd, de kleuren van de ene met de sketch van de andere groep.
Het papiertje is van de Action, de cirkels zijn allemaal met de Cougar gesneden. De bloem ook, gewoon van gekleurd papier dat ik nat heb gemaakt en verkreukeld, na het drogen blijft hij dan mooi in vorm. De stempelafdruk is ingekleurd met Copic Markers. Het Kraft randje is door de Cuttlebug Swiss Dots folder gehaald. De kleine bloemetjes zijn geponst, net als de takjes achter de grote bloem. Als laatste nog een hoekje gestempeld.
Deze kaart heb ik voor mijn bijna jarige moeder gemaakt, zij houdt van lelietjes van dalen dus toen ik dit haakpatroontje zag was de basis snel klaar. De achterste ovaal is van svgcuts, net als de gewone ovalen en de hoekjes (silhouette) weer met de Cougar gesneden. De binnenste ovaal met een embossingfolder bewerkt. De gehaakte bloemetjes met gluedots op de kaart bevestigd.
En ook paps is bijna jarig, voor hem deze overhemdkaart gemaakt. Papiertje is van Sizzix, de stropdas uit het bijpassende effen cardstock gemaakt. Het patroon van de kaart is van silhouette. Heb alleen de stropdas een extra laagje gegeven omdat ik het leuker vond als er een beetje een strop zichtbaar was. De stropdas is ook weer door de Swiss dots folder gehaald. En met een paar kleine knoopjes heb ik er een button down kraag van gemaakt. Een tekststicker die ik met een alcoholmarker bijpassend heb gekleurd, maakt het geheel af.

2 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuke kaarten Gonne

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Gonnie,

    wat een leuke kaarten. de gehaakte bloemetjes zijn ook heel leuk.

    Groetjes Linette

    BeantwoordenVerwijderen