Pagina's

woensdag 9 januari 2013

Kaartjes van dit jaar

Even snel de kaartjes showen die ik dit jaar gemaakt heb.
Een geboortekaartje met papier van Echo Park Country Drive, al het snijwerk is met de Cougar gedaan. Tekststempeltje is van Crealies, gestempeld met Versafine Vintage Sepia. Hiermee zijn ook alle randjes gesponst.
Ook hier goed gebruik gemaakt van de snijmachine, de achtergronden zijn geƫmbossed met behulp van de bigshot. Heb het een beetje met chalk bewerkt voor wat diepte.
Op deze kaart heb ik gespeeld met mijn zelfgemaakte glimmermist. Had ergens gelezen dat iemand dat gedaan had met viltstiften die zo goed als op waren. Nou had ik die niet, dus heb ik bij de Action 3 pakjes goedkope stiften gekocht en die een goede nacht in een flesje water gezet. Daarna heb ik er wat perfect pearls doorheen gemixt en voila hier mijn mist. De spuitflesjes heb ik ooit bij het Kruidvat gekocht, maar ben niet heel tevreden over het spuiten. Misschien dat ik nog in minimisters moet investeren, maar ja dat kan er nog wel af dan. De bloemen zijn ook gemaakt van bespoten papier en met een ponsje gemaakt. Hartjes met een perlenpen.
En nog een scrapkaartje met een digistamp ingekleurd met Copic Markers. Het papier komt uit mijn voorraadla en is van allerlei herkomst. Het vlaggetje en de ovaaltjes zijn met de Cougar gesneden, net als de digi en het matje. De blaadjes zijn een MFT mal en de bloem is samengesteld uit de voorraad.

1 opmerking:

  1. Gezellig dat je bij me langs bent geweest. Tuurlijk moet je het gewoon een keertje namaken, is superleuk om te doen.
    Mooie kaarten heb je gemaakt.
    Ben gezellig volger bij je geworden en kom gewoon gezellig vaker bij je buurten.

    Groetjes Jet

    BeantwoordenVerwijderen