Pagina's

vrijdag 15 maart 2013

showtime

Dit zijn nog wat kaartjes die ik de laatste tijd gemaakt heb, ik haal veel inspiratie van Pinterest de laatste tijd. Ik vind daar een voorbeeld en maak die met een eigen twist na.
Bij deze kaart zijn de zeshoeken en vlaggetjes met de Cougar gesneden,  de tekst (SU Easy Events) is gestempeld en met wit embossingpoeder geëmbossed. 
Ook hier weer al het snijwerk met de Cougar gedaan, ook het randje.  De achtergrond bestempeld met color box inkt, de happy birthday tekst is van SU Itty Bitty Banners en gestempeld met Versafine Vintage Sepia.
Deze kaart is gemaakt aan de hand van een sketch. Heb een digi van Sliekje gebruikt. Thank U is weer van SU (Pennant Parade) en gestempeld met Versafine Crimson Red. De bloemetjes zijn geponst, net als de takjes en vlindertjes.
Dit is een heel snel 10 x 10 kaartje, erg leuk om je restjes te verwerken. De vierkantjes afgerond met een hoekponsje, achter de doorzichtige knoop ook nog een rondje van een van de papiertjes gemaakt, dit zit alleen met het stukje raffia vast. Het labeltje is de jewelry tag van SU en de tekst komt uit het setje Tiny Tags ook van Stampin'Up. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten