Pagina's

donderdag 14 mei 2015

Sketch and Stamp challenge

Zoals ik al eerder schreef ben ik weer helemaal in de challengemood. Ik ben lekker vrij vandaag en heb heerlijk dit kaartje in voorjaarskleuren gemaakt. Het is voor het Sketch and Stamp challenge blog. Je hebt misschien de creaties van het Stamping en Blogging design team wel al eens langs zien komen, maar nu kan je ook lekker zelf meedoen met de sketches die ze gebruiken. Ik ben er blij mee!

Deze keer is deze sketch het uitgangspunt:
Sketch And Stamp
Ik had het papier van gisteren nog op mijn tafel liggen en heb wat andere blaadjes uit dit blokje gebruikt. Helaas is het papier inmiddels niet meer verkrijgbaar, maar het is te leuk om niet te gebruiken.

Voor de banners heb ik de nieuwe triple bannerpons gebruikt, dat is nu al mijn favoriet. De tekst gefeliciteerd komt uit de nieuwe Nederlandstalige hostess set, die je vanaf 2 juni kan verdienen bij een bestelling van 200 euro of meer. Ik heb hem met Versamark gestempeld en met wit embossingpoeder verhit. Van harte heb ik gemaakt met de rotary alfabetstempel, zo kan je toch nog veel meer Nederlandse teksten maken. Het hartje komt uit de mini treatbag thinlits, ook voor andere dingen dan zakjes te gebruiken dus. Tenslotte nog een vlindertje uit Butterfly Basics gestempeld met Daffodil Delight inkt en geponst met de kleine vlinderpons. Ik vind het een echt voorjaarskaartje geworden met deze kleurtjes.

Built for Free Using: My Stampin Blog

4 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig kaartje heb je gemaakt met de schets Gonne!
    Super leuk dat je mee hebt gedaan met de schets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Such a pretty card :-) lovely color combination. Thanks for playing along with the Stamping and Blogging Sketch Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen