Pagina's

woensdag 20 mei 2015

Su-per Challenges 89

Bij SU-per challenges deze keer een kleuren challenge. Dit zijn geen kleuren die ik normaal gesproken snel zou pakken, maar ik heb me er toch aan gewaagd.


Ik heb mijn nieuwe alfabet stempelset gebruikt en daar een grote tekst mee gestempeld. Zo kun je toch alle Nederlandse teksten maken die je zelf wil, hoe leuk is dat?


De achtergrond is gestempeld met een feesthoedje uit A Fitting Occassion, een set waar we helaas afscheid van moeten nemen. De tekst komt ook uit een retired set, de Nederlandstalige hostess set Alledaagse Avonturen. Tot en met 2 juni kan je die nog bemachtigen, maar daarna is het helaas niet meer mogelijk. Ik heb de tekststempel ingekleurd met markers, daarmee kan je heel leuk in meerdere kleuren stempelen. 

2 juni wordt een bijzondere dag bij Stampin'Up!, je kan op die dag namelijk uit 3 verschillende catalogi bestellen en wel de jaarcatalogus 2014-2015, de voorjaarscatalogus 2015 en de jaarcatalogus 2015-2016. Voor de eerste geldt dat de retired producten op=op zijn, dus kijk goed wat er nog te bestellen is. De producten die meegaan naar de nieuwe catalogus en daarin staan voor een hogere prijs, zijn op 2 juni nog voor de oude prijs te bestellen. Maar vanaf 3 juni gelden echt de nieuwe prijzen en de nieuwe tabel voor de hostesscredits. Dus sla je slag en bestel op 2 juni, ofwel via de mail of via de link naar mijn online shop (zie knop rechtsboven). 

Built for Free Using: My Stampin Blog

8 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje. Succes bij de challenge. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ontzettend leuke kaart geworden! Zo leuk om je eigen achtergrond te maken, bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk degail gemaakt met de labelpunch en het kleine tekstje uit de Nederlandstalige set. Dat maakt de kaart helemaal f. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

    BeantwoordenVerwijderen