Pagina's

dinsdag 12 mei 2015

TGIF Challenge

Bij het challengeblog van TGIF is er een leuke sketch challenge:


Ik ben ermee aan de slag gegaan met het volgende resultaat:


Als basiskaart heb ik een stuk Blushing Bride cardstock gebruikt dat ik op het formaat 14 bij 21 heb gesneden en op 10,5 cm heb gerild. Verder heb ik gebruik gemaakt van het papier uit het blokje All Abloom Designer Series Paper Stack. Die blokjes zijn ideaal voor het maken van kaarten. In de nieuwe catalogus staan ook een paar blokjes en nu zijn ze zelfs 6x6 inch, nog mooier toch.

Ik heb bij deze kaart ook de nieuwe triple banner punch gebruikt, maar lekker eigenwijs het papier er van achter af ondersteboven in gedaan en zo krijg je meer een pijl dan een banner. Dus gewoon 6 in plaats van 3 mogelijkheden met deze super pons die vanaf 2 juni voor iedereen verkrijgbaar is.

De vlinder is gestempeld met Blushing Bride inkt en met de bigshot en de Butterflies Thinlits Dies uitgestanst. Ik ben zo blij met al die bij elkaar passende materialen en kleuren van Stampin'Up!.

De tekst komt uit een nieuwe Nederlandstalige hostess set, die kan je straks verdienen als je 200 euro of meer spendeert aan Stampin'Up! producten. 

Ik heb de nieuwe catalogus inmiddels in huis, morgen zal ik er nog een berichtje over schrijven en je laten weten hoe jij hem ook kunt ontvangen.

Built for Free Using: My Stampin Blog

6 opmerkingen:

 1. Gorgeous I love these papers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your mix of patterns is awesome! Thanks for joining us for this week's TGIF Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Mercedes, I love the way our Stampin'Up! papers combine.

   Verwijderen
 3. This is the perfect card for spring! I hope you join us for more TGIF Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen